Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Keresés

4619db találat a "h" kifejezésre

Így készíts otthon szuperropogós panko morzsát!

Magazin
Így készíts otthon szuperropogós panko morzsát!

Divat lett a panko morzsa, egyre többet hallunk róla, egyre többször találkozunk vele a boltokban és egyre többen használjuk is. 

 

Mi is ez pontosan? 

Ez bizony a japán morzsa. A neve különlegesebb, mint az alapanyag, amelyből készül. Ugyanis …

5 szuper ötlet, amire a konyhai szivacsot felhasználhatjuk

Magazin
5 szuper ötlet, amire a konyhai szivacsot felhasználhatjuk

A konyhai szivacs univerzális felhasználásáról keveset hallottunk, mert legtöbben egyszerűen mosogatáshoz használjuk. Nem is gondolnánk, mi minden másra is bevethető, hogy megkönnyítse mindennapjainkat.

Az állandóan habzó szivacs

Ha késsel bevágjuk a szivacsot az …

Ezért ne süsd a savas desszerteket fém sütőedényben

Magazin
Ezért ne süsd a savas desszerteket fém sütőedényben

A sütés színtiszta kémia, még akkor is, ha az iskolai kémiaórák emlékétől még ma is összerezzenünk. Mindenki tudja, hogy a sütési …

Mi az az acai bogyó? Tekinthető szuperételnek?

Magazin
Mi az az acai bogyó? Tekinthető szuperételnek?

Az utóbbi években a csapból is superfoodok (vagy magyarul szuperételek) folynak, közéjük tartozik a chiamag, az avokádó, a quinoa, a fodros kel, a gyömbér és sok-sok más egészséges élelmiszer. Az acai …

Semmi pánik, bőven lesz tojás húsvétkor is

Magazin
Semmi pánik, bőven lesz tojás húsvétkor is

Bőséges lesz a tojáskínálat a boltokban húsvétkor, de az árakban nagy különbségek lehetnek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Baromfi Termék Tanács és a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (Tojásszövetség) körképe szerint.

Húsvét előtt csaknem 70 féle …

Így készítsd el a szűzpecsenyét és szűzérmét!

Magazin
Így készítsd el a szűzpecsenyét és szűzérmét!

Szokták mondani, hogy ami a marhánál a bélszín, az a sertésnél a szűzpecsenye. Ugyanis a szűzpecsenye a sertés legsoványabb, legfinomabb, legformásabb része. A karajcsont oldalán helyezkedik el, hengeres formájú, finom rostú. Nem összekeverendő a vesepecsenyével, amely marhahús. Amikor a …

5 dolog, amit tudni kell a medvehagymáról

Magazin
5 dolog, amit tudni kell a medvehagymáról

Ha március, akkor itt a medvehagyma szezonja! Ha még nem ápolsz szoros kapcsolatot ezzel a sokoldalú növénnyel, akkor ideje felzárkóznod, hiszen a tavasz egyik első hírnökeként ismert medvehagyma nemcsak számtalan gyógyhatással is bír, hanem egy csomó étel készíthető belőle, ráadásul még …

Így sokkal egészségesebb: 5 tipp, hogy a maximumot hozzuk ki airfryerünkből

Magazin
Így sokkal egészségesebb: 5 tipp, hogy a maximumot hozzuk ki airfryerünkből

Bár sokan megfogadják, hogy az új évtől egészségesebben étkeznek és többet főznek magukra, egy-két hónap elteltével nehéz megőrizni a motivációt, főleg, ha az előkészítés-ételkészítés-elpakolás több órát kitevő időigényéről beszélünk. Szerencsére az utóbbi évek sztárja, a forrólevegős …

Új telefont kaptál karácsonyra, de nem jó bele a korábbi SIM-kártyád? Segítünk!

Magazin
Új telefont kaptál karácsonyra, de nem jó bele a korábbi SIM-kártyád? Segítünk!

Idén neked is okostelefont hozott a Jézuska, de a SIM-kártya méretére már nem volt tekintettel? Van a tarsolyunkban néhány ötlet, ami segíthet orvosolni a problémát. (x)

A legbiztosabb lépés, ha felveszed a kapcsolatot a szolgáltatóddal, és házon belül kérsz SIM-cserét. Te …

Így készíthetsz látványos ételfotókat

Magazin
Így készíthetsz látványos ételfotókat

Az ételfotózás egyre népszerűbb hobbi és művészeti forma, amelynek célja, hogy megmutassa az étel szépségét. Ezek a fotók arra is inspirálnak, hogy új recepteket próbáljunk ki. De hogyan készíthetünk jó ételfotókat, amelyek igazán vonzzák a tekintetet? Íme, néhány tipp, amelyek segítenek abban …

1/462