Süssünk gluténmentes kukoricakenyeret!
Hozzávalók
- 2 csésze kukoricadara a késes robotgépben 5-10 percig finomra darálva
- 2 tojás
- 1 ½ csésze natúr görög joghurt
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanáls sütőpor
- 2 evőkanál cukor
- 1 csésze tej
- 4 evőkanál olvasztott kókuszolaj
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 205 fokra. A késes robotgépben daráljuk finomra a kukoricadarát 5-10 percen át. Keverjük össze a száraz összetevőket. Adjuk hozzá a nedves összetevőket, és keverjük össze. Öntsük a tésztát egy 20×20 centis, sütőpapírral kibélelt sütőtálba, és süssük 25 percig. Vegyük ki a sütőből, és hagyjuk kihűlni.
Megosztom barátaimmal