Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Tésztasaláta brokkolival és baconnel

Ínycsiklandó mártással leöntve
2016. december 7.

Hozzávalók

8 személyre
  • 2 csésze brokkoli virág, megpárolva és falatnyi darabokra vágva
  • 10 szelet bacon, megsütve, zsírja leszűrve, apróra vágva
  • 1 csésze koktélparadicsom, egészben
  • 1 csésze reszelt cheddar sajt
  • 1 csésze zöldborsó, megfőzve
  • 225g kagylótészta
  • ½ csésze tej
  • ízlés szerint só, bors
  • Ranch mártás
  • (hozzávalók: 2/3 csésze majonéz, pár csepp citromlé, 1 ek méz, só, bors, petrezselyemzöld, 3 gerezd fokhagyma, metélőhagyma, egy kis doboz tejföl)

Elkészítés

1. Egy nagy tálban keverjük össze a brokkolit, a bacont, a koktélparadicsomot, a reszelt sajtot, a zöldborsót, és az előre megfőzött tésztát.

2. Egy közepes tálban alaposan keverjük össze a Ransch mártás hozzávalóit

3. Fokozatosan adjuk az öntetet a salátához ízlés szerinti mennyiségben.

 

Forrás: uliasalbum.com

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Rakott céklasaláta kecskesajttal

Rakott céklasaláta kecskesajttal

"Az történt, hogy eredetileg kolbászos, hagymás rántottát terveztem készíteni kései reggeli gyanánt azon a hűvös, esős vasárnap délelőttön, de aztán jól meggondoltam magam."
Fodros kel saláta

Fodros kel saláta

Színes, roppanós sült zöldségekből és őszi-téli gyümölcsökből álló saláta, amelyet a hűvösebb napokon is örömmel fogyasztunk
Caprese saláta picit másképp

Caprese saláta picit másképp

Sok mozzarellával és avokádóval

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?