Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Tésztasaláta brokkolival és baconnel

Ínycsiklandó mártással leöntve
2016. december 7.

Hozzávalók

8 személyre
  • 2 csésze brokkoli virág, megpárolva és falatnyi darabokra vágva
  • 10 szelet bacon, megsütve, zsírja leszűrve, apróra vágva
  • 1 csésze koktélparadicsom, egészben
  • 1 csésze reszelt cheddar sajt
  • 1 csésze zöldborsó, megfőzve
  • 225g kagylótészta
  • ½ csésze tej
  • ízlés szerint só, bors
  • Ranch mártás
  • (hozzávalók: 2/3 csésze majonéz, pár csepp citromlé, 1 ek méz, só, bors, petrezselyemzöld, 3 gerezd fokhagyma, metélőhagyma, egy kis doboz tejföl)

Elkészítés

1. Egy nagy tálban keverjük össze a brokkolit, a bacont, a koktélparadicsomot, a reszelt sajtot, a zöldborsót, és az előre megfőzött tésztát.

2. Egy közepes tálban alaposan keverjük össze a Ransch mártás hozzávalóit

3. Fokozatosan adjuk az öntetet a salátához ízlés szerinti mennyiségben.

 

Forrás: uliasalbum.com

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Rakott céklasaláta kecskesajttal

Rakott céklasaláta kecskesajttal

"Az történt, hogy eredetileg kolbászos, hagymás rántottát terveztem készíteni kései reggeli gyanánt azon a hűvös, esős vasárnap délelőttön, de aztán jól meggondoltam magam."
Fodros kel saláta

Fodros kel saláta

Színes, roppanós sült zöldségekből és őszi-téli gyümölcsökből álló saláta, amelyet a hűvösebb napokon is örömmel fogyasztunk
Caprese saláta picit másképp

Caprese saláta picit másképp

Sok mozzarellával és avokádóval

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.