Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Caprese saláta picit másképp

Sok mozzarellával és avokádóval
2016. október 18.

Hozzávalók

  • 2 uborka
  • 30 darab koktélparadicsom
  • 1 avokádó
  • 2 evőkanál friss bazsalikom, apróra vágva
  • 1 csésze mozzarella golyók
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 1 teáskanál fokhagymapor
  • só, bors

Elkészítés

1. Mossuk és töröljük meg az uborkát, majd vágjuk kockára. Mossuk és szárítsuk meg a paradicsomokat, és vágjuk félbe.

2. Vágjuk kockára az avokádót.

3. Tegyük az uborkát, a paradicsomot és az avokádót egy tálba.

4. Adjuk hozzá a bazsalikomot és a mozzarellát.

5. Öntsük rá az olajat és a balzsamecetet, szórjuk meg a fokhagymaporral, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze. Azonnal fogyasszuk.

 

Forrás:popsugar.com

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Cézár saláta

Cézár saláta

A világ egyik legismertebb salátája a Cézár, amit sajnos csak kevés helyen készítenek az eredeti recept szerint, pedig úgy az igazi, ha szardellával készül.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.