Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Caprese saláta picit másképp

Sok mozzarellával és avokádóval
2016. October 18.

Hozzávalók

  • 2 uborka
  • 30 darab koktélparadicsom
  • 1 avokádó
  • 2 evőkanál friss bazsalikom, apróra vágva
  • 1 csésze mozzarella golyók
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 1 teáskanál fokhagymapor
  • só, bors

Elkészítés

1. Mossuk és töröljük meg az uborkát, majd vágjuk kockára. Mossuk és szárítsuk meg a paradicsomokat, és vágjuk félbe.

2. Vágjuk kockára az avokádót.

3. Tegyük az uborkát, a paradicsomot és az avokádót egy tálba.

4. Adjuk hozzá a bazsalikomot és a mozzarellát.

5. Öntsük rá az olajat és a balzsamecetet, szórjuk meg a fokhagymaporral, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze. Azonnal fogyasszuk.

 

Forrás:popsugar.com

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Cézár saláta

Cézár saláta

A világ egyik legismertebb salátája a Cézár, amit sajnos csak kevés helyen készítenek az eredeti recept szerint, pedig úgy az igazi, ha szardellával készül.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!