Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Korhelysaláta

Korhelyleves előtt jöhet egy hasonló ízvilágú saláta?
2020. december 31.

Szilveszterkor szinte kötelező a virsli, a savanyú káposzta és a laktató saláták. Mi lenne, ha idén egyetlen salátába kerülne mindez? 

Hozzávalók

4 személyre
  • 6 szál frankfurti virsli
  • 30 dkg savanyú káposzta
  • 1 kisebb fej lila hagyma
  • 40 dkg tejföl
  • 10 dkg majonéz
  • só, őrölt fekete bors

Elkészítés

 

A virslit megfőzzük, majd miután kihűlt, karikákra vágjuk. A savanyú káposztát kinyomkodjuk, felaprítjuk, a megpucolt lila hagymát szintén apróra vágjuk. 

A tejfölt kikeverjük a majonézzel, sózzuk, borsozzuk. Hozzáforgatjuk a virslikarikákat és a savanyú káposztát, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Zserbó torta

Zserbó torta

Zserbó ízvilágú ünnepi torta baracklekvárral és diós krémmel.
Bundázott tintahal

Bundázott tintahal

Karácsonyi előétel vagy szilveszteri snack?
Töltött melegszendvics

Töltött melegszendvics

Kívül ropogós, belül krémes, az egyik legtutibb hétvégi reggeli!

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!