Gyorsan valami egyszerűt: Tonhallal töltött paradicsom
Hozzávalók
2 személyre- 4 db közepes méretű paradicsom
- 2 tubus tonhalkrém
- ½ csésze reszelt mozzarella
- ¼ csésze majonéz
- 1 evőkanál dijoni mustár
- ½ teáskanál fokhagymapor
- ½ teáskanál hagymapor
- 1 zöldhagyma, felvágva
- egy csipet só és bors
- olívaolaj
Elkészítés
1. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Mossuk meg és magozzuk ki a paradicsomokat. Egy kanállal vegyük ki a közepét.
2. Egy kis tálban keverjük össze a tonhalat, a mustárt, a majonézt és a fűszereket.
3. Kanalazzuk a tonhalas keveréket a paradicsomokba, és tegyük őket egy sütőtálba.
4. Locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk meg reszelt mozzarellával, és süssük 15 percig.
Forrás: totsfamily.com
Megosztom barátaimmal