Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Gyorsan valami egyszerűt: Tonhallal töltött paradicsom

2017. January 20.

Hozzávalók

2 személyre
  • 4 db közepes méretű paradicsom
  • 2 tubus tonhalkrém
  • ½ csésze reszelt mozzarella
  • ¼ csésze majonéz
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • ½ teáskanál fokhagymapor
  • ½ teáskanál hagymapor
  • 1 zöldhagyma, felvágva
  • egy csipet só és bors
  • olívaolaj

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Mossuk meg és magozzuk ki a paradicsomokat. Egy kanállal vegyük ki a közepét.

2. Egy kis tálban keverjük össze a tonhalat, a mustárt, a majonézt és a fűszereket.

3. Kanalazzuk a tonhalas keveréket a paradicsomokba, és tegyük őket egy sütőtálba.

4. Locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk meg reszelt mozzarellával, és süssük 15 percig.

 

Forrás: totsfamily.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!