Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Csoki mousse tofuból

Adásban volt: 2016. november 29.
A recepthez tartozó videó
2016. november 29.

Hozzávalók

  • 1,5 dl szójatej
  • 35 dkg selyem tofu
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 2 ek. kakaópor
  • 2 ek. méz

Elkészítés

1. A szójatejet, a tofut, a felolvasztott étcsokoládét és a kakaóport turmixgépbe tesszük, és 2 evőkanál mézet adunk hozzá, majd összeturmixoljuk.

2. Habzsákkal poharakba töltjük, és naranccsal, narancshéjjal díszítve tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Marton Adrienn

Marton Adrienn receptje

Szerkesztőink kedvencei

Csokoládé mousse

Csokoládé mousse

A csokoládé mousse minden évszakban, minden helyzetben, minden eseményre tökéletes választás.
Avokádós csokimousse

Avokádós csokimousse

Ennél egészségesebb desszertet aligha lehet készíteni, ráadásul senki sem mondaná meg, hogy avokádóból készült. Csipetnyi cayenne borssal fokozhatjuk az izgalmakat.
Francia sós karamella mousse

Francia sós karamella mousse

Ez a lehengerlően finom francia desszert, egy elegáns vacsora méltó befejezése lehet.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!