Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Csoki mousse tofuból

Adásban volt: 2016. November 29.
A recepthez tartozó videó
2016. November 29.

Hozzávalók

  • 1,5 dl szójatej
  • 35 dkg selyem tofu
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 2 ek. kakaópor
  • 2 ek. méz

Elkészítés

1. A szójatejet, a tofut, a felolvasztott étcsokoládét és a kakaóport turmixgépbe tesszük, és 2 evőkanál mézet adunk hozzá, majd összeturmixoljuk.

2. Habzsákkal poharakba töltjük, és naranccsal, narancshéjjal díszítve tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Marton Adrienn

Marton Adrienn receptje

Szerkesztőink kedvencei

Csokoládé mousse

Csokoládé mousse

A csokoládé mousse minden évszakban, minden helyzetben, minden eseményre tökéletes választás.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!