Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Kapros tintahal saláta uborkával és zellerrel

Kapros tintahal saláta uborkával és zellerrel

Frissítő nyári saláta, a változatosság kedvéért tintahallal.
Sárgabarackos, málnás, diós piskóta

Sárgabarackos, málnás, diós piskóta

A megunhatatlan piskóta most barackos-málnás variációban.
Diós, narancsos sütőtöktorta

Diós, narancsos sütőtöktorta

Fűszeres, narancsos, sütőtökös torta. Krémsajttal és (pirított) dióval a tetején.
Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

A leginkább bablevesbe és babfőzelékben használt fejtett bab, a sült kápia paprika, a szárzeller és a zöldbab tökéletes találkozása egy salátában.
Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

A vaníliás szirupban sült sárgabarack és a vaníliás mascarpone találkozás egy desszertben, amiben még a pisztácia is roppan, minden nyári napot aranylóvá tesz.
1...161718
18/18