Tonhal fasírt
Sokan nem tudják, de az omega 3 zsírsavak a szervezetre gyakorolt számos egészséges hatásuk mellett a jó kedv fenntartásáért is felelnek, ezért érdemes heti több alkalommal halat fogyasztani, pl. tonhal formájában.
Tejszínes halszeletek spagettiágyon
Az egészséges omega-3 zsírsav mennyiségét rendszeres halfogyasztással is biztosíthatjuk
Készítsük el otthon: Hekk, egy izgalmas pirított burgonyás körettel
Olajbogyóval, aszalt paradicsommal és kukoricával turbózva
Magas fehérje - és alacsony zsírtartalmú vacsora ajánlatunk: Tilápia filé avokádós cukkini tésztával
Egyre közkedveltebb halfajta hazánkban a tilápia. Népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy fehér húsú, szinte szálkamentes és nem rendelkezik jellegzetesen erős hal ízzel, így változatosan fűszerezhetjük. Emellett nagyon magas fehérje-, és alacsony zsírtartalmú.
Citromos, rétegezett burgonyasaláta (causa rellena)
Grill húsokhoz szuper saláta burgonyával, tonhallal, olajbogyóval a tetején.
Mexikói zöldfűszeres rizs tőkehallal
Eredeti néven: arroz verde. Üde, fűszeres, zöld rizs Mexikóból.
Sült harcsafilé
Natúr, sült harcsafilé. Mentás-paradicsomos burgonyával próbáld ki!
Mentás-paradicsomos burgonya harcsafilével
Ilyet még nem ettél, az biztos! Mentás, csípős, paradicsomos burgonya. A legjobb, ha sült harcsafilével párosítod!
Sült lazac
Natúr sült lazac. Bármilyen körettel tökéletes ebéd vagy vacsora.
Szezámmagos tőkehalfilé
A tőkehalfilé roppanós szezámmag bundában elkészítve, még azt is meggyőzi, aki azt hiszi nem szereti a halat.
Tintahal petrezselymes-fokhagymás fűszervajjal
Az év bármelyik napján elkészíthető ez a tintahallal, de leginkább egy nyarat idéző vacsorához passzol ez fűszeres, krémes fogás.
Citromos marinált édeskömény tonhallal
A citromban marinált édeskömény, a tonhal, a friss zöld fűszerek, az olívaolaj mind mediterrán hangulatúvá teszi a salátánkat és minket is. Gondolatban újra irány a napsütés, a tenger.
Sült lazac
Így készül a tökéletes sült lazac!