Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Epres gazpacho

Epres gazpacho

Sosem elég az eperből, és amíg van, addig enni kell. Ráadásul nem is csak édesen, hanem pl. egy nagyon gazdag, nagyon ízletes gazpachoban, sósan.
Tavaszi sonkás-hagymás rizottó cukkinivel

Tavaszi sonkás-hagymás rizottó cukkinivel

Krémes állagú rizzsel az igazi.
Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Az egyik legjobb dolog a tavaszi-nyári időszakban a piacon kapható számos tökféle. A cukkinit azért szeretem, mert rengeteg felhasználási módja van: készíthetjük töltve, rántva, főzeléknek, krémnek, sőt kenyeret is süthetünk belőle. Jöjjön most egy töltött verzió!
Mozzarellás, rántott rizsgolyók

Mozzarellás, rántott rizsgolyók

Paradicsomos mártogatós mellé ajánljuk.
Fokhagymát a majonézbe: itt az aioli

Fokhagymát a majonézbe: itt az aioli

Fokhagyma napra fokhagyma mártogatós.
Vöröslencse bolognai

Vöröslencse bolognai

Egy újabb isteni, növényi fehérjékben gazdag tésztaétel, a ritkán használt vöröslencse felhasználásával.
Epres-camembert sajtos csirkesaláta

Epres-camembert sajtos csirkesaláta

Rövid az eperszezon, használjátok ki! Nálam ilyenkor mindig jókora mennyiség lapul a hűtőben, és nemcsak édes, hanem sós ételekbe is teszek belőle. Ez a recept az egyik legfinomabb tavaszi salátám, általában vacsorára készítem magunknak.
Pitavacsora

Pitavacsora

Vega vacsi sok zöldséggel.
Kapros-uborkás tésztasaláta

Kapros-uborkás tésztasaláta

A nyár egyik hírnöke: a kapor!
Zöldséges fasírt

Zöldséges fasírt

Ünnepi menüvé varázsolt zöldséges fogás
Ajváros-sonkás sertésnyársak

Ajváros-sonkás sertésnyársak

Házilag készült ajvárral
Töltött tojás csibék

Töltött tojás csibék

A húsvét egyik elengedhetetlen eleme a főtt tojás, amit most krémes töltelékkel töltve, játékos csibe formában tálaltam, hogy a gyerekek se csak a csoki tojás után nyúljanak.
1...222324 2526...55
24/55