
Minestrone
Ebből a levesből kicsordul a zöldség, így ideális az Edd meg a zöldséget! napra.

Kolbászos-rizses cukkinihajók Ammerländer Edámi sajttal
Roppanós sült zöldség, ízletes töltelék, majd az egészet megkoronázandó: ráolvadt-rápirult sajt! Nem kell Kolumbusznak lenni ahhoz, hogy egy ilyen hajóval új felfedezéseket tegyünk az ízek világában.

Bazsalikomos paradicsomleves
A nyári melegben sokszor nem is kívánjuk a nehéz, forró leveseket, viszont annál üdítőbben tud hatni egy hideg, krémes mediterrán hangulatú finomság.

Burgonya „pizza"
A klasszikus olasz étel kicsit másképp.

Grillzöldséges szendvics Ammerländer Trappista sajttal
A színpompás, húsos kaliforniai paprikákkal az egyik legjobb, ami történhet, ha grillen vagy sütőben puhára sütjük őket. Ne sajnáljuk a friss zöld fűszereket se a szendvicsről, hiszen a kakukkfű és a bazsalikom csak még ellenállhatatlanabbá teszi ezt a sajtos-zöldséges bagettet.

Sajtos-húsos rakott tészta
A Zita-féle vargabéles sok sajttal és hússal.

Grillcsirkét a napra
A csirkehús és a saláta sosem rossz páros.

Mini partihamburgerek
A hamburgernapot házi bucival és mini hambikkal köszöntjük.

Citromos-kakukkfüves halfilé
Süsd papírban!

Shakshuka
A Közel-Kelet híres lecsója.

A zöldborsó pesto és a nyár
Házilag elkészíthető, egyszerű kenőke.

Citromos-spárgás tészta
Spárga és citrom: szuper jó kis kombináció, amit azt hiszem, hogy senkinek sem kell bemutatnom. Most azonban csavartam egyet az alapízeken, és egy olyan tésztás fogást készítettem, amit azok is nagyon fognak szeretni, akik hús nélkül el sem tudnak képzelni egy főételt.

Humusz, a közel-keleti mártogatós
Az arab világ egyik legismertebb és legkedveltebb mártogatósát ma ünnepeljük.













