Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A fotó illusztráció

A csoki és a banán örök párosa

Mogyoróvajjal még ízletesebb
2017. június 4.

Hozzávalók

2-4 főre
  • 1 csésze félédes csokoládépasztilla
  • 2/3 csésze lágy mogyoróvaj
  • 2 tk. kókuszolaj
  • 2 banán (felkarikázva)
  • tengeri só

Elkészítés

Béleljünk ki egy nagy tepsit sütőpapírral, helyezzünk rájuk kis muffinpapírokat.

Egy közepes tálban olvasszuk meg a csokoládépasztillákat (mikóban 30 mp-es intervallumokkal melegítsük), majd a mogyoróvajat is (15 mp mikróban). Az olvadt csokihoz keverjük hozzá a kókuszolajat.

Mindegyik muffinpapírba tegyünk egy teáskanálnyit a csokoládéból, majd 1-1 karika banánt. Ezekre kanalazzunk 1-1 teáskanál mogyoróvajat, és még egy kevés csokival csurgassuk meg. Végezetül sózzuk meg.

2 órára tegyük hűtőbe, hogy megszilárduljon.

forrás: delish.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.