A csoki és a banán örök párosa
Mogyoróvajjal még ízletesebb
2017. June 4.
Hozzávalók
2-4 főre- 1 csésze félédes csokoládépasztilla
- 2/3 csésze lágy mogyoróvaj
- 2 tk. kókuszolaj
- 2 banán (felkarikázva)
- tengeri só
Elkészítés
Béleljünk ki egy nagy tepsit sütőpapírral, helyezzünk rájuk kis muffinpapírokat.
Egy közepes tálban olvasszuk meg a csokoládépasztillákat (mikóban 30 mp-es intervallumokkal melegítsük), majd a mogyoróvajat is (15 mp mikróban). Az olvadt csokihoz keverjük hozzá a kókuszolajat.
Mindegyik muffinpapírba tegyünk egy teáskanálnyit a csokoládéból, majd 1-1 karika banánt. Ezekre kanalazzunk 1-1 teáskanál mogyoróvajat, és még egy kevés csokival csurgassuk meg. Végezetül sózzuk meg.
2 órára tegyük hűtőbe, hogy megszilárduljon.
forrás: delish.com
Megosztom barátaimmal