Cukkinitészta húsos raguval
Legyen kevesebb kalória!
Nyári polenta
Sárát megihlették a friss, lédús paradicsomok és elhozott nekünk egy könnyen elkészíthető polentát.
Sajtos pljeskavica Ammerländer Trappista sajttal
Nincs kerti parti fűszeres, grillen sült húspogácsák nélkül. Ezúttal azonban ne a jól megszokott amerikai hamburger receptünkhöz nyúljunk, inkább látogassunk el képzeletben déli szomszédainkhoz Szerbiába, és dobjunk a grillrácsra pár fűszeres, sajttal töltött pljeskavicát!
Minestrone
Ebből a levesből kicsordul a zöldség, így ideális az Edd meg a zöldséget! napra.
Házi májkrémvariációk
Hogy mennyire sokoldalú a májkrém? Minimum ennyire.
Mozzarellás quiche
A franciák kedvenc sós pitéje tökéletes lehet egy ráérős hétvégi reggelinek, de akár ebédre, főételként is tálalhatjuk.
Cseresznyés morzsasüti
Ha nincs kedved vagy időd sokat bíbelődni a konyhában, de ennél egy finom és egészséges gyümölcsös nyári sütit, ezt a receptet szívből ajánlom.
Kolbászos-rizses cukkinihajók Ammerländer Edámi sajttal
Roppanós sült zöldség, ízletes töltelék, majd az egészet megkoronázandó: ráolvadt-rápirult sajt! Nem kell Kolumbusznak lenni ahhoz, hogy egy ilyen hajóval új felfedezéseket tegyünk az ízek világában.
Jeges tea sorbet
Jeges tea világnapra csináljunk belőle jeges desszertet!
Bazsalikomos paradicsomleves
A nyári melegben sokszor nem is kívánjuk a nehéz, forró leveseket, viszont annál üdítőbben tud hatni egy hideg, krémes mediterrán hangulatú finomság.
Burgonya „pizza"
A klasszikus olasz étel kicsit másképp.
Almaszószos süti
Sokáig puha marad, könnyű és jól variálható az akár klasszikusnak is nevezhető amerikai almaszószos süti.
Grillzöldséges szendvics Ammerländer Trappista sajttal
A színpompás, húsos kaliforniai paprikákkal az egyik legjobb, ami történhet, ha grillen vagy sütőben puhára sütjük őket. Ne sajnáljuk a friss zöld fűszereket se a szendvicsről, hiszen a kakukkfű és a bazsalikom csak még ellenállhatatlanabbá teszi ezt a sajtos-zöldséges bagettet.