Visszatér a konyhába a '70-es évek
Quiche
Nem meglepő, hogy ez a régi kedvenc újból trendi. Ki ne szeretne ízletes pitét enni ebédre vagy vacsorára. Reggeliként is remekül helytáll.
Ananászos csirke
A hawaii ételek voltak a legmenőbben a ’70-es években, tehát az ananász top gyümölcsnek számított. Különösen az édes-savanyú kombináció volt nagy sláger. Bónusz pont, ha valamit már eleve ananászban tálaltak.
Répatorta
Nem csak Húsvétkor, egész évben. Nem tudjuk elhinni, hogy volt olyan idő, amikor ez nem örvendett hatalmas népszerűségnek, de a legsikeresebb ebben az időszakban volt. Rengeteg elkészítési módja van, mindegyik kicsit más ízt kölcsönöz, így bátran kísérletezhetünk, melyik lesz a család kedvence.
Pasta primavera
A friss zöldségekkel és krémes szósszal készülő tészta a ’70-es években debütált a New York-i Le Cirque étterem kínálatában. Persze, már előtte is létezett ez az olasz étel, de ekkor tett szert világhírre.
Zöld dressingek
A vegetarianizmus a hippi korszakban években élte virágkorát, világszerte álltak át az emberek a növényi alapú étrendre. A zöldleveles alapú mártogatósokat azért szerették akkor és kedvelik most is, mert mártogatósként és saláta öntetként is remekül helyt állnak.
via: Pure Wow