Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Több mint popcorn

Ezekben az amerikai mozikban olyan enni, mint egy étteremben.
2018. June 25.

Syndicated (Brooklyn): Egy remek bár kínálatából választhatjuk ki a kézműves koktélokat, mellé pedig a kísérő falatkákat. Sajtos waffelek sertéshússal, sörmártásos karfiol, sült mozzarella, grillezett sajt cheddáros paradicsomlevessel.

Cinetopia (Vancouver, Beaverton, Overland Park): A mozi éttermében kellemesen elfalatozgathatunk a film előtt vagy után. Egyes termekben viszont rendelhetünk is, és egyenesen a kényelmes, bőr székben, a filmközben fogyaszthatjuk el azt.

Alamo Drafthouse (több államban): Több elemből álló menüből választhatunk, melyben 30 különféle sör is szerepel (egyenesen a csapból), valamint egyedi koktélok, filmspecifikus különlegességek.

iPic Theaters (több államban): Frissen készített ételeket fogyaszthatunk, amelyeket akár a terembe is magunkkal vihetünk, vagy odahozza nekünk a személyzet. Emellett az éttermekben is ehetünk: a The Tanzy Restaurant kaliforniai-olasz fúziós ételeket kínál, a Big Daddy’s Brew és a ’Que? pedig grillételeket és különleges söröket.

McMenamins Mission Theater & Pub (Portland): A kivetítő itt focimeccseket is lehet nézni, az ételek és az italok pedig mind helyi termelőktől érkeznek (a bor például a tulaj borászatából jön).

Central Cinema (Seattle): Csak helyet kell foglalnunk és várni, hogy a pincérek felvegyék a rendelést – a film előtt vagy közben. Olyan különlegességeket kóstolhatunk, mint az articsóka pannini vagy a Firenza Pizza (sütőben sült burgonya, olajozott olajbogyó, marinara szósz és háromféle sajt):

Hollywood Blvd Cinema (Woodridge): Itt is választhatjuk azt a lehetőséget, hogy kiszolgálnak minket a film alatt.

Studio Movie Grill (több államban): A film előtt és után élvezhetjük az étterem menüjét, de van a terem székeiben hívógomb, ha a film közben megéheznénk.

The Theatres at Canal Place (New Orleans): Tapas jellegű ételeket szolgál fel a személyzet a film közben.

Bear Tooth Theatrepub (Anchorage): Itt még asztalok is vannak a termekben, amelyeken különböző pizzákat eszegethetünk a film alatt.

via: Delish

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Popcorn boltot nyitott a világhírű amerikai színésznő

Popcorn boltot nyitott a világhírű amerikai színésznő

Méghozzá Párizsban, a kínálatot pedig egy híres New York-i séf állítja össze.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!