Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Méghozzá Párizsban, a kínálatot pedig egy híres New York-i séf állítja össze.

Popcorn boltot nyitott a világhírű amerikai színésznő

Méghozzá Párizsban, a kínálatot pedig egy híres New York-i séf állítja össze.
2016. October 24.

A híres amerikai színésznő, Scarlett Johansson betört a popcornbizniszbe. Először kicsiben gondolkodik, Párizsban nyitott Yummy Pop néven pattogatott kukoricát áruló üzletet, ahol többféle édes és sós ízben (tengeri só, olívaolaj, cheddar, eper, tejszínhab) kaphatóak a popcornok. Az ünnepélyes megnyitón ő maga is beállt a pult mögé és kék-fehér csíkos felsőben, fehér köténykében szolgálta ki azokat a szerencséseket, akik bejutottak az üzletbe.

A céget egyébként Scarlett francia férjének húga, Rose vezeti, akivel úgy tervezik, az ünnepélyes megnyitó után a bolt bezár majd, hogy finomhangolják a részleteket, és akkor nyitnak majd újra, amikor már minden tökéletesen működik. A színésznő közleménye szerint önmaga és családja régi álmát valósította meg azzal, hogy „elhozták kedvenc amerikai ízeiket kedvenc európai városukba”. Johansson kedvence,  a szarvasgombás-parmezános-zsályás popcorn is megkóstolható; az ízek évszakok szerint váltakoznak, a kínálatot Will Horowitz New York-i séf állítja össze.

Ha szeretnénk kipróbálni a Yummy Pop kínálatát, egészen Párizs felkapott Marais bohém negyedéig kell utaznunk, viszont titkon remélhetjük, hogy sikeres lesz az üzlet és a későbbiekben Magyarországon is kaphatóak lesznek a Johansson-féle popcornok.

forrás: origo.hu

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!