Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Meg fogsz lepődni, mit evett Audrey Hepburn

2023. January 14.

Az angol–holland származású Oscar-díjas színésznőt nemcsak tehetséggel, de remek genetikával is megáldotta az élet, nők millióit motiválta és inspirálja még a mai napig is. Egy kicsit mindannyian szeretnénk rá hasonlítani, ellesni a praktikáit és megfejteni a boldogsága titkát, amit élete végéig sikeresen megőrzött.

Karcsú, törékeny alakját csak irigyelni lehetett, ám sokan azzal gyanúsították, hogy ennek táplálkozási zavar, bulimia, vagy anorexia állhat a hátterében. Ezek a pletykák sosem voltak igazak, hiszen Hepburn egyik kedvenc tevékenysége volt az evés. Sosem követett semmilyen diétát, mindig azt evett, amit csak megkívánt, de az egyik kedvenc étele bizony a fogyókúrázók mumusa volt, a tészta.

Imádta az olasz ételeket, a tésztát. Rengeteg gabonafélét fogyasztott és kevés húst, de mindenből kis mennyiséget evett

– meséli a színésznő fia, Luca Dotti.

Audrey 1980-ban ismerte meg a holland televíziós színészt, Robert Wolderst, akivel haláláig együtt is élt. A férfi szerint a gyönyörű Hepburn sosem diétázott, de rengeteget sétált. Reggelire a lekváros kenyér volt a kedvence, ebédre valami sovány hús, vagy tészta a kertben termett zöldségekből, vacsorára pedig zöldséges leves csirkével. Emellett nagyon szerette a csokoládét és esténként gyakran töltött magának egy ujjnyi skót whiskyt.

Ebben a videóban pár perc alatt elsajátítható Hepburn kedvenc paradicsomos tésztája, amit fia szerint hetente legalább egyszer elkészített az édesanyja:

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Audrey Hepburn paradicsomos spagettije

Audrey Hepburn paradicsomos spagettije

Egyik nagy kedvencünk nagy kedvence
Mit esznek kedvenc celebjeink? (második rész)

Mit esznek kedvenc celebjeink? (második rész)

Nem szép dolog, de valljuk be, mindenki imád egy kicsit vájkálni a híres emberek magánéletében. Nézzük, mivel kényeztetik magukat, amikor senki nem látja őket!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!