Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Sterling Munksgard / Shutterstock.com

Gordon Ramsay szerint ez a pizza az ananászosnál is förtelmesebb

2022. május 26.

Mostanában ért véget Gordon Ramsay legfrissebb tévéműsora, amelyben 12 élelmiszeripari vállalkozó versenyzett. A nyertesnek jelentős pénz ütötte a markát azáltal, hogy Ramsay befektetett a vállalkozásába. A műsor részeként Ramsay a nézők TikTokra posztolt főztjeit is bírálta.

Az ezekre a posztokra született reakcióvideók között van egy, amelyben @gugafoods és @maxthemeatguy készít különleges pizzát – kiváltva ezzel Ramsay egyik híres kiborulását.

A kérdéses pizza elkészítése egy hatalmas szelet steakkel kezdődött, amit a két TikTok videós ököllel puhított meg sütés előtt. Sóval és borssal ízesítették, majd megfüstölték lassan és alacsony hőmérsékleten. Eddig rendben is lenne, de ez így túl normális a TikTokra, ugye? Ők is így vélték, ezért ezután nekiestek egy szakácsfáklyával, hogy jól megperzseljék a húst. A húsra került aztán paradicsomszósz, reszelt parmezán és pepperoni-szeletek. És hol a pizzatészta? Arról bizony szó sincs, helyette volt a steak. Így ment a pizzakemencébe sülni, majd bemutatásra került, hogy miként kell felszeletelni és elfogyasztani a „förmedvényt”.

Tipp: Gordon Ramsay erre a sörtésztára esküszik

Ramsay saját reakcióvideóján leginkább azt figyelhetjük meg, ahogy fájdalmas megrökönyödéssel nézi, mit művelnek a TiktTok-sztárok, és csak időnként hangzik el egy „ne már”, „mit műveltek”, vagy egyszerű „nem, nem, nem, nem és nem”. Végezetül csak annyit állapít meg, hogy ezeknek bizony elgurult a gyógyszere…

Az eredeti videó kommentjeiből kitűnik, hogy a nézőknek sem világos: a kattintásvadászaton kívül mi az értelme egy ilyen „pizzának”?

Kapcsolódik: 

Így süt kacsát Gordon Ramsay

Forrás: mashed

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Rácz Jenő étterme az Év Étterme Díj nyertese

Rácz Jenő étterme az Év Étterme Díj nyertese

Mutatjuk a 2022-es Audi-Dining Guide Év Étterme Gála díjazottjait

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!