Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Ezzel minimalizálhatjuk a konyhai rendetlenséget

Egy aprósággal a nagy káosz ellen.
2018. augusztus 18.

Csak egy dolog kell.

A kifolyt szósz, a lisztporral befedett pult, és a mosatlanhegy elvesznek a főzés nyugtató hatásából. A főzés – mint maga az élet – zűrös. Ha ezt elfogadjuk, az felszabadító. Még ha így is fogjuk fel, zavarhat minket a rendetlenség.

De egy apró dolog segíthet a rendezettség elérésében: egy szemetestál bevezetése.

Egy jó nagyot válasszunk, hogy ne kelljen állandóan kiüríteni, csak a főzés végeztével. Ebbe helyezzük a hozzávalók nem szükséges részeit: tojáshéj, avokádómag, nem használt salátalevelek, stb. Így a mosogatótál is tiszta lesz, és a földre sem cseppen semmi a szemeteshez vezető úton, mivel a tál mindig mellettünk van. A tálat pedig a főzés végeztével kiürítjük, elmossuk és elpakoljuk.

forrás: thekitchn.com

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

25 konyhai alapfogás, nem csak kezdőkenk! 1. rész

25 konyhai alapfogás, nem csak kezdőkenk! 1. rész

Senki sem születik Michelin csillagos séfnek, még a legjobb szakácsok is az alapoknál kezdik. Itt a huszonöt legalapvetőbb fogás, hogy bizonytalan konyhai tudásodat mesterfokra fejleszd!
3 tipp, ha kicsi a konyhád

3 tipp, ha kicsi a konyhád

Így hozd ki a legtöbbet a pici térből!

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!