Édes és szép az egyik legújabb ételtrend
Ételművészet a javából
2016. December 2.
Mályvacukorvirágok: a legfrissebb imádnivaló ételtrendnek nem tudsz majd ellenállni!
A virág alakú mályvacukor annak a Dominique Anselnek a remek újítása, aki 2012-ben elhozta nekünk a cronutokat (croissant+fánk). A virágok egyszerű mályvacukrokból virágoznak ki mesés százszorszépekké – ez már ételművészet. Már az Instagramon is megkezdték hódító útjukat.
Sajnos még csak New Yorkban (a Sohoban és a West Village-ben), Tokyoban és Ansel új londoni pékségében kaphatóak, de reméljük, hozzánk is eljutnak nemsokára ezek az ízletes, elbűvölő toppingok a délutáni forró csokira.
dominiqueansel (@dominiqueansel) által közzétett videó,
?Live from New York, New York (@sodapopfizzy) által közzétett fénykép,
forrás: popsugar.com
Megosztom barátaimmal