Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Courteney Cox az Instagramon nosztalgiázott: ilyen volt a Jóbarátok utolsó vacsorája

2020. január 25.

Courteney Cox beindította a nosztalgiavonatot: az 55 éves színésznő csütörtökön osztott meg egy régi fotót az Instagramján: „átlagos” vacsorának tűnhet, pedig egyáltalán nem az! A képen a Jóbarátok valamennyi színésze – Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc és persze Courteney Cox – együtt költi el szimbolikus utolsó vacsoráját a közkedvelt sorozat legutolsó részének forgatása előtt. Történt mindez 2004. január 23-án, azaz pontosan 16 évvel ezelőtt. 

A színésznő a közösségi oldalra feltöltött egy képet az epizód forgatókönyvéről is, amelyet Marta Kauffman és David Crane jegyzett. A fotók nem csupán a rajongók számára jelenthetnek igazi csemegét, az egykori szereplők is meghatódtak: Jennifer Aniston például sírós hangulatjelekkel kommentálta a személyes emléket, Lisa Kudrow pedig szívecskét és fánk emojit is biggyesztett a poszt alá.  

És habár a közkedvelt szitkomnak régen vége szakadt, azt rebesgetik, hogy a szereplőgárda egy különleges epizód leforgatásával kapcsolatban már tárgyal az HBO-val. Érik még egy búcsúvacsora?

 

Forrás: popsugar

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.