Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Manapság már valóban csak a barbár ember használ és vesz nejlon szatyrot a bevásárláshoz. A környezetszennyező és ráadásul gyorsan elhasználódó zacskók helyett a tartós és divatos megoldásoknak néztünk utána.

Bevásárlók kérték

Manapság már valóban csak a barbár ember használ és vesz nejlon szatyrot a bevásárláshoz. A környezetszennyező és ráadásul gyorsan elhasználódó zacskók helyett a tartós és divatos megoldásoknak néztünk utána.
2015. November 8.

A kis kerekeken húzható bevásárlótáska eleinte úgy tűnt, csak az idősebbek kényelmét szolgálja, de mivel tényleg nagyszerű találmány és a kezdeti, szigorúan egyszínű vagy kockás alapdarabok mellé már felsorakoztak attraktív szériák is, ezért használata egyre szélesebb körben lett népszerű.

Húzós ügycekker_1

A legolcsóbb konstrukciók már 2500 Ft körüli áron beszerezhetjük, az IKEA szintén az olcsó kategóriába tartozó de már stílusos darabot kínál kicsivel drágábban, jelenleg fekete pettyes lakkmintával. Ha szeretnénk egy ilyen táskát majdani hagyatékunkban tudni, érdemes strapabíró szerkezetűt választani, ami nyűhetetlen anyagból és formatervezők áldásával készült. Ami a női táskáknál a Louis Vuitton, a hordtáskák piacán ugyanaz a Riesenthel, természetesen ez utóbbit is hamisítják. A márka legújabb húzható bevásárlókocsija elődeihez hasonlóan stabil alumínium kereten nyugszik, teleszkópos fogantyúval van ellátva és a könnyen tisztítható nagy méretű táska hűtőfunkcióval is bír. Bár lakodalmi húsmennyiség fér el benne, de a márkára jellemző sportos design miatt egyáltalán nem érezzük ormótlannak.

Stílusos cipekedésMakany_marta_bevasarlo

Az időtálló bevásárlótáskákat nem kellett feltalálni, azok mindig is léteztek, a fonott kosár vagy a háncsból készült füles táska igazán történelmi darabok de mind a mai napig használjuk őket. Riesenthel kézi vagy vállon hordható bevásárlótáskái mára már szintén klasszikusak, lenyűgöző színválasztékával a cég garantálja, hogy egyedinek fogjuk saját darabunkat érezni. A hatalmas fülekkel ellátott Loopshopper fantázianevű széria nemcsak elegáns, de olyan tágas és kényelmes, mint egy családi autó. Tavaly Makány Márta divattervező tervezett sikerrel egy áruházlánc számára bevásárlótáskát, a kreatívoknak pompás kihívás egy ilyen munka, ha neten keresgélünk, se szeri se száma a vidám és ötletes mintázatú táskáknak.

Nem papírformapapir_szatyor_charity

A papírtáskákat általában a boltban kapjuk csomagolásképpen, vagy a pénztárnál vehetjük meg, ha szükséges. Természetes, hogy a cégek, áruházláncok reklámfelületet látnak benne és ezt ki is használják. Egy berlini keresztény ifjúsági- és gyermeksegélyező alapítvány is meglátta 120 ezer berlini gyermeket segíteni kívánó kampánya számára a lehetőséget a papírszatyrokban. Ha belenéz az ember egy ilyen táskába – miközben éppen dobálja bele a nassolnivalót – elgondolkozhat fogyasztási szokásain, saját és mások jóllétén, és ha csak nem kőből van a szíve, bizonyára adakozik is a gyerekek javára.

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!