Harcsás csusza kolbásszal
Egy kicsit halas, egy kicsit húsos, egyszerű és egyben nagyon finom. Mert néha azért nyáron is vágyunk a laktatóbb ételekre.
Hozzávalók
4 személyre- 40 dkg csuszatészta
- só
- 15 dkg kenyérszalonna
- 25 dkg kolbász
- 25 dkg harcsafilé
- őrölt fekete bors
- tejföl és kapor a tálaláshoz
Elkészítés
A csuszatésztát lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük, ha elkészült, leszűrjük.
Közben a szalonnát kis kockákra vágjuk, és egy serpenyőben zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a lehéjazott, feldarabolt kolbászt, és tovább sütjük. Végül beletesszük a kis kockákra vágott harcsát, és további 8-10 perc alatt készre sütjük, közben sózzuk, borsozzuk.
Óvatosan összeforgatjuk a tésztával, majd tejföllel meglocsolva és kaporral díszítve tálaljuk.