Készítsünk posolet!
Ez a mexikói csirkés zöldségleves biztosan átmelegít a hideg őszi estéken
2017. October 22.
Hozzávalók
4-6 személyre- 4 csésze csirke alaplé
- 135 dkg csirkemell
- 2 csésze poblano paprika (apróra vágva)
- 1 fehérhagyma (felvágva)
- 2 gerezd fokhagyma (kinyomva)
- 1 ek. kömény
- 1 ek. oregánó
- 2 tk. chili por
- 2 tk. só
- frissen őrölt fekete bors
- 4 csésze puliszka
- vékonyan szeletelt retek, káposzta, koriander a tálaláshoz
Elkészítés
A puliszka, a retek, a káposzta, és a koriander kivételével tegyünk minden alapanyagot egy slow cookerbe. Főzzük lassú tűzön 6-8 órán át, míg a csirkehús megpuhul.
Vegyük ki a húst, majd villával tépkedjük kis szálakra. Tegyük vissza a slow cookerbe a puliszkával együtt, és főzzük további 30 percig.
Merjük ki a levest tálakba, rakjuk rájuk a retket, káposztát, koriandert. Tálaljuk melegen.
forrás: Delish
Megosztom barátaimmal