Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Zöld olívás, gránátalmás, diós mártogatós

2016. September 30.

Hozzávalók

  • ½ csésze dió
  • 2 csésze sós zöld olíva, apróra vágva
  • ½ csésze gránátalma mag
  • 3 evőkanál gránátalmalé
  • 3 evőkanál tárkony
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 evőkanál vörösborecet
  • só, bors

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 190 Celsius fokra.

2. Szórjuk a diót egy pite sütőtálba, és a sütőben 10 perc alatt pirítsuk meg.

3. Hagyjuk kihűlni, majd vágjuk finomra.

4. Egy tálban keverjük össze a diót a többi hozzávalóval, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

  

Forrás:delish.com

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Egészséges, friss mártogatós bármilyen friss zöldséggel és/vagy grissinivel

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!