Sütés nélküli, last minute desszert
Hozzávalók
- 10-12 nagy szem eper (fagyasztott)
- 115g krémsajt
- ¼ csésze porcukor
- ½ teáskanál vanília kivonat
- Lehetséges feltétek:
- Graham keksz morzsa
- mini csoki darabok
- szórócukor
Elkészítés
1. Egy hámozó késsel vágjuk le az eperszemek tetejét, és vágjuk ki a középső részüket, üreget képezve bennünk.
2. Egy kis tálban keverjük össze a krémsajtot, a porcukrot és a vaníliát. 2-3 perc alatt géppel vagy kézzel keverjük habosra.
3. Töltsük a krémet habzsákba, vagy kávés kanállal töltsük az eperszemek belsejébe. Szórjuk meg keksszel, csokival vagy bármivel, amivel szeretnénk.
Forrás: www.thekitchn.com
Megosztom barátaimmal