Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Sütés nélküli, last minute desszert

2016. december 31.

Hozzávalók

  • 10-12 nagy szem eper (fagyasztott)
  • 115g krémsajt
  • ¼ csésze porcukor
  • ½ teáskanál vanília kivonat
  • Lehetséges feltétek:
  • Graham keksz morzsa
  • mini csoki darabok
  • szórócukor

Elkészítés

1. Egy hámozó késsel vágjuk le az eperszemek tetejét, és vágjuk ki a középső részüket, üreget képezve bennünk.

2. Egy kis tálban keverjük össze a krémsajtot, a porcukrot és a vaníliát. 2-3 perc alatt géppel vagy kézzel keverjük habosra.

3. Töltsük a krémet habzsákba, vagy kávés kanállal töltsük az eperszemek belsejébe. Szórjuk meg keksszel, csokival vagy bármivel, amivel szeretnénk.

 

Forrás: www.thekitchn.com

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Bögrés mákos süti

Bögrés mákos süti

Egy bögre segítségével minden alapanyag kimérhető, s miután ez megtörtént, körülbelül egy óra múlva, már kész is ez mákos, lekváros süti. Reggelire, de az uzsonnás dobozba is kiváló.
Magvas gyümölcskenyér - Koronás Sütipédia recept (x)

Magvas gyümölcskenyér - Koronás Sütipédia recept (x)

A gyümölcskenyér az összes hozzávalóból a legjobbat hozza ki. Ráadásul sokáig eláll, rájárhatunk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.