Kínai sült oldalas
Adásban volt: 2013. June 7.
A recepthez tartozó videó

Ez a ropogósra sült oldalas mézes, gyömbéres, fokhagymás paradicsomos pácban készül, és nem lehet elég sokat készíteni belőle.
2015. November 21.
Hozzávalók
6-8 adag- 1 kg oldalas
- szójaszósz
- paradicsompüré vagy ketchup
- méz
- gyömbér
- fokhagyma
Elkészítés
Az oldalast egy kevés vízben gyömbérrel, fokhagymával és egy vöröshagymával egy óra alatt puhára főzzük. A szójaszószt mézzel elkeverjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, pár csepp csípős szószt. Belereszeljük a fokhagymát és a gyömbért. Elkeverjük a szószt és beleforgatjuk az oldalas darabokat. A húsokat egy sütőpapírral lefedett sütőlapon a sütőben 220C fokon 10-15 perc alatt pirosra sütjük.
Megosztom barátaimmal
