Pikáns mustáros grillezett hal
Szaszkó Andi, a Salátagyár blog szerzőjének receptje. Kövesd Andit a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on is!
A panírozást és a bő olajban sütést meg is spórolhatod, ha ezzel a fűszeres mustárral egyszerűen csak bekened a halszeleteket és bedobod a grill alá! Nemcsak új íz kerül így az ünnepi étlapra, hanem sokkal könnyebb, alakbarátabb, kalóriaszegényebb fogás is, ami kíméli a vonalaidat!
Hozzávalók
2 adaghoz- 2 szelet (25 dkg) tengeri halfilé
- 5 dkg mustár
- őrölt bors, kevés só
- szárított kapor
- kevés olívaolaj
- 1 db citrom karikára vágva
Elkészítés
A mustárt összekeverjük a sóval, borssal és a kaporral. Ezzel a fűszeres mustárral bekenjük a halfilék mindkét oldalát.
A mustárral bekent halszeleteket olívaolajjal vékonyan kikent tűzálló tálba fektetjük. A citromkarikákat a szeletek tetejére tesszük. 220 fokon, grill fokozaton 20-25 perc alatt megsütjük.
Frissen a legfinomabb!
Ezt a receptet is próbáld ki: