Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Török ihletésű, de a magyar ízléshez is nagyon közel áll ez a fűszeres marharagu, amit a padlizsánpüré tesz igazán különlegessé.

Parmezános húsgolyók

Adásban volt: 2013. June 25.
A recepthez tartozó videó
Marhahúsgolyók a szokásostól eltérő módon parmezánnal. Remekül illik a zöldborsós rizottóhoz.
2016. March 15.

Hozzávalók

4 főre
  • 25 dkg darált marhahús
  • egy kevés olívaolaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • parmezán

Elkészítés

A darált marhahúshoz adunk egy evőkanálnyi olívaolajat, sózzuk, borsozzuk. Belekeverünk egy maréknyi reszelt parmezánt. Kis gombócokat formázunk, amiket egy kevés olívaoljaban kisütünk. A  megsült húsgolyókat az elkészült rizottó tetejére tálaljuk.

Megosztom barátaimmal
Mautner Zsófi

Mautner Zsófi receptje

Szerkesztőink kedvencei

Tripán zöldborsós rizottó

Tripán zöldborsós rizottó

A nyár egyik slágere! Itt a zöldborsóból semmi nem vész kárba, héjastul-mindenestől felhasználható ehhez a különleges rizottóhoz.
Sütőben sült csirkefasírt

Sütőben sült csirkefasírt

Egyszerű csirkefasírt fűszerekkel, szotyiba hempergetve. 15 perc alatt megsül. Mit együnk hozzá? Friss salátát, vagy a sütőben mellette sült krumplit?

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!