Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Különleges, ehető virágcsokor, amelyet gyerekjáték elkészíteni

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsomok
2017. április 8.

Hozzávalók

  • 450 g túró
  • 1 db kis pohár joghurt
  • 1 csokor medvehagyma
  • só, bors
  • 15 db nagyobb koktélparadicsom
  • Díszítésnek: újhagyma (sötétzöld része)- szár

Elkészítés

1. A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.

2. A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3. A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.

4. Oda töltjük vissza a medvehagymás-túrókrémet.

hangulatkep

5. Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a ”tulipán” virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág ”szára” legyen.

 hangulat2

 

 

A recept forrása: femcafe.hu 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Marton Adrienn

Marton Adrienn receptje

Szerkesztőink kedvencei

Csokoládékrémmel töltött csokis kosárkák, ehető virággal

Csokoládékrémmel töltött csokis kosárkák, ehető virággal

Tej, glutén és finomított cukormentes recept
Csokoládéfagylalt

Csokoládéfagylalt

Tej, glutén és finomított cukormentes

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!