Különleges, ehető virágcsokor, amelyet gyerekjáték elkészíteni
Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsomok
2017. April 8.
Hozzávalók
- 450 g túró
- 1 db kis pohár joghurt
- 1 csokor medvehagyma
- só, bors
- 15 db nagyobb koktélparadicsom
- Díszítésnek: újhagyma (sötétzöld része)- szár
Elkészítés
1. A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.
2. A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
3. A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.
4. Oda töltjük vissza a medvehagymás-túrókrémet.
5. Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a ”tulipán” virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág ”szára” legyen.
A recept forrása: femcafe.hu
Megosztom barátaimmal