Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Könnyű, villámgyors bazsalikomos citromos spagetti

2017. January 25.

Hozzávalók

4-6 fő
  • 3 evőkanál vaj
  • 1 teáskanál fokhagyma
  • ½ csésze citromlé
  • ½ csésze fehérbor
  • bazsalikom, vékony csíkokra szeletelve
  • frissen reszelt parmezán
  • 450 g spagetti tészta

Elkészítés

Egy közepes lábosban, közepes hőfokon olvasszuk meg a vajat, és adjuk hozzá a fokhagymát. Vegyük vissza a hőfokot.

Adjuk hozzá a citromlevet és a bort, és melegítsük össze.

Keverjük össze 450 g megfőtt és leszűrt tésztával, majd szórjuk meg parmezánnal és bazsalikommal.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Az egyik legjobb főétel tippünk: Gyors, egyszerű és egészséges

Az egyik legjobb főétel tippünk: Gyors, egyszerű és egészséges

Lazacos rakott brokkoli, rizs helyett bulgurral!
Villámgyors, szuperfinom almás morzsasüti

Villámgyors, szuperfinom almás morzsasüti

Kívül ropogós, belül szaftos

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!