Grillezett csirkemell céklamajonézzel
Adásban volt: 2013. August 21.
Egy forró nyári napon gyakran csak valami nagyon egy könnyű ebédre vágyunk, ez a sütőben sült csirkemell céklamajonézzel pontosan megfelel ennek az elvárásnak.
2016. June 5.
Hozzávalók
2-4 adag- 2-4 csirkemellfilé
- vaj
- 1 dl majonéz
- 2 dl joghurt
- 1 csokor újhagyma
- 1 cékla kicsi
- citrom
- mustár
- 8 kisebb csemegeuborka
Elkészítés
A csirkemellekről leitatjuk a nedvességet.
Sózzuk, borsozzuk és vajjal jól megkenjük, és sütőben pirosra sütjük.
Míg a csirke sül, a joghurtot elkeverjük a majonézzel, adunk hozzá egy teáskanálnyi dijoni mustárt, sózzuk, borsozzuk. Felkockázzuk a csemegeuborkákat, ezt is belekeverjük a majonézbe.
Belereszeljük egy citrom héját, belekarikázunk egy csokor újhagymát, és végül nyersen belereszeljük a céklát és a mártást átkeverjük.
Megosztom barátaimmal