Fetás csirkepástétom
… Hiszen könnyedén a saját ízlésedre formálhatod. Ráadásul ha marad előző napról főtt vagy sült hús, azt is átalakíthatod pástétommá.
Hozzávalók
4 adaghoz- 30 dkg csirkemellfilé
- 2 evőkanál olívaolaj
- só, őrölt fekete bors
- 5 dkg majonéz
- 5 dkg feta sajt
- 3-4 szál újhagyma
Elkészítés
A csirkemellfilét néhány szeletre vágjuk, majd egy serpenyőben, a felhevített olajon megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk teljesen kihűlni, ezután kisebb darabokra vágjuk.
A csirkekockákat késes aprítóba tesszük a majonézzel és a fetával, majd összetörjük. Ezután még sózzuk, borsozzuk, ha szükséges. Az újhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, végül ezt is a pástétomhoz keverjük.
Ezt a receptet is próbáld ki: