Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Pisztáciás, kecskesajtos ravioli kápiás szószban

Pisztáciás, kecskesajtos ravioli kápiás szószban

Friss, házi olasz tészta, amit a saját konyhánkban el is tudunk készíteni. Kápia paprikával és tejszínnel. Egy kis olasz zenével a háttérben könnyebben megy minden. Bálint Ádám receptje.
Csicsókahumusz

Csicsókahumusz

A csicsóka kicsit édeskés íze a fokhagymával, citrommal bolondítva, és olívaolajjal keverve, bármelyik ősz reggel vagy téli este sztárja lehet, ropogós bagettre halmozva vagy zöldségmártogatósként. Ha jönnek vendégek, ha nem.
Céklás humusz

Céklás humusz

A sokoldalú újságíró, fordító, szinkrondramaturg és műsorvezető Steiner Kristóf, az utóbbi időben vegán életmódjával is kivívta a közönség érdeklődését. A húsmentes receptjeinek nagy lökést adhatott, hogy Kristóf évek óta Izraelben él, ahol ennek jóval nagyobb a kultúrája, mint nálunk. Most egy friss, céklás kence receptjét osztja meg velünk, amit, ha van turmixgépünk 3 perc alatt el tudunk készíteni.
Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával

Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával

Finom egytálétel. Polenta gombaraguval.
Bécsi burgonyasaláta

Bécsi burgonyasaláta

A hamisítatlan, klasszikus, bécsi burgonyasaláta, több órányi hűtési idővel.
Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

A leginkább bablevesbe és babfőzelékben használt fejtett bab, a sült kápia paprika, a szárzeller és a zöldbab tökéletes találkozása egy salátában.
1...101112
12/12