Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Expressz ossobucco

Expressz ossobucco

A milánói klasszikus fogás - a lyukas csont - kuktában felgyorsítva.
Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival

Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival

Lassan készül, mint minden vasárnapi ebéd, de ha egyszer kipróbáltuk, nem fogunk szabadulni tőle.
Harira – marokkói paradicsomleves

Harira – marokkói paradicsomleves

Ha már unjuk a szokásos hétvégi ebédeket, dobjuk fel ezzel a fűszeres marokkói paradicsomlevessel.
Waldorf saláta

Waldorf saláta

A világ egyik leghíresebb salátája a Waldorf, ami dió, alma és zeller vitamindús keveréke, amit könnyű majonéz von be. Vendégvárónak, előételnek is kiváló, de tökéletes körete húsoknak. Mi füstölt borjúnyelv mellé ajánljuk.
Kapros tintahal saláta uborkával és zellerrel

Kapros tintahal saláta uborkával és zellerrel

Frissítő nyári saláta, a változatosság kedvéért tintahallal.
Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

Fejtett babsaláta sült kápia paprikával

A leginkább bablevesbe és babfőzelékben használt fejtett bab, a sült kápia paprika, a szárzeller és a zöldbab tökéletes találkozása egy salátában.
1...345
5/5