Expressz ossobucco
A milánói klasszikus fogás - a lyukas csont - kuktában felgyorsítva.
Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival
Lassan készül, mint minden vasárnapi ebéd, de ha egyszer kipróbáltuk, nem fogunk szabadulni tőle.
Harira – marokkói paradicsomleves
Ha már unjuk a szokásos hétvégi ebédeket, dobjuk fel ezzel a fűszeres marokkói paradicsomlevessel.
Waldorf saláta
A világ egyik leghíresebb salátája a Waldorf, ami dió, alma és zeller vitamindús keveréke, amit könnyű majonéz von be. Vendégvárónak, előételnek is kiváló, de tökéletes körete húsoknak. Mi füstölt borjúnyelv mellé ajánljuk.
Kapros tintahal saláta uborkával és zellerrel
Frissítő nyári saláta, a változatosság kedvéért tintahallal.
Fejtett babsaláta sült kápia paprikával
A leginkább bablevesbe és babfőzelékben használt fejtett bab, a sült kápia paprika, a szárzeller és a zöldbab tökéletes találkozása egy salátában.













