Caprese saláta picit másképp
Sok mozzarellával és avokádóval
2016. October 18.
Hozzávalók
- 2 uborka
- 30 darab koktélparadicsom
- 1 avokádó
- 2 evőkanál friss bazsalikom, apróra vágva
- 1 csésze mozzarella golyók
- 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 2 evőkanál balzsamecet
- 1 teáskanál fokhagymapor
- só, bors
Elkészítés
1. Mossuk és töröljük meg az uborkát, majd vágjuk kockára. Mossuk és szárítsuk meg a paradicsomokat, és vágjuk félbe.
2. Vágjuk kockára az avokádót.
3. Tegyük az uborkát, a paradicsomot és az avokádót egy tálba.
4. Adjuk hozzá a bazsalikomot és a mozzarellát.
5. Öntsük rá az olajat és a balzsamecetet, szórjuk meg a fokhagymaporral, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze. Azonnal fogyasszuk.
Forrás:popsugar.com
Megosztom barátaimmal