Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

WHIRLPOOL 6. ÉRZÉK ABSOLUTE TERMÉKCSALÁD (x)

A kiemelkedő teljesítmény szépségének ihletője az egyszerűség, tudatosság és fenntarthatóság
2016. November 9.

Manapság a fogyasztói magatartás és az egyéni életstílus eltolódott a környezetkímélő és egészségesebb szokások felé. Valójában olyan korszakban élünk, amikor a „tudatos élet” egyre inkább megjelenik, és megtestesíti azon vágyunkat, hogy a minket körülvevő tárgyak életünk kiterjesztései legyenek. Életünkkel és tudatos fogyasztásunkkal új egyensúlyt találtunk a kulturális szabályok, az odafigyelés, a környezetvédelem és a fogyasztás között. A tudatos élet megtestesíti „a kevesebb vonzóbb” filozófiáját, ami szerint a fenntarthatóságot és tudatosságot középpontba helyező életstílusra, nem lemondásként kell tekinteni, hanem mint dicséretre méltó, követendő példára. A józanság tudatos választás, egy döntés. Tudatosan és fenntartható módon élni azt is jelenti, hogy büszkék vagyunk saját mindennapi teljesítményünkre, intelligenciánkra, idő- és energiatakarékos praktikáinkra. A legjobb hely, hogy a valóságban is megvalósítsuk a „Tudatos életet”, saját Otthonunk, ahol – odafigyeléssel és szorgalommal – magunk irányíthatjuk választott életstílusunkat.

A Whirlpool, ismerve a felmerülő fogyasztói igényeket, tudja, hogy az emberek egyedi és különleges módon élvezik azokat a dolgokat, amik fontosak számukra a mindennapokban. A Whirlpool innovatív és exkluzív 6. Érzék technológiája ösztönösen gondoskodik a tökéletes és problémamentes eredményről.

Mindezt szem előtt tartva a Whirlpool elsőként fejlesztette ki a a felsőkategóriás készülékeit jellemző 6. Érzék technológiát, mely végül elvezetett az új Absolute termékcsalád létrehozásához, és amellyel tovább növeli a Whirlpool piaci versenyképességét.

Az új Absolute dizájn termékcsalád a Whirlpool beépíthető készülékeinek körébe tartozik, tökéletesen illeszkedik a Tudatos élet iránti növekvő vágyhoz. Kombinálja az egyedi, intuitív dizájnt a tökéletes teljesítménnyel és időtakarékossággal.  Az Absolute termékcsaládban megtalálhatók sütők, mikrohullámú sütők, főzőlapok, és páraelszívó berendezések. Fedezze fel a kiemelkedő teljesítmény szépségét!

6. ÉRZÉK SÜTŐ Absolute dizájnban

Intuitív és használata egyszerű. Az új 6. Érzék Absolute termékcsalád sütője dizájnos és kiemelkedő teljesítményű készülék, aminek köszönhetően felfedezheti, miként találkozik az egyszerűség a kimagasló sütési eredménnyel.

pr-cikk-foto-1 – SELECT & COOK Az intuitív programozásnak köszönhetően a 6. Érzék technológia lehetővé teszi az Ön számára a sütő különböző beállításait. A kiválasztható sütési funkcióknak hála garantáltan élvezni fogja a remekműve csodás ízét. Az egyszerű kiválasztás, a könnyen olvasható kijelző, és az utoljára használt funkció memorizálásával kényelmes és egyszerű a beállítás, és időt takaríthat meg.

 – FUNKCIÓK MINDEN RECEPTHEZ A különböző tradicionális sütőfunkcióknak köszönhetően könnyen kiválaszthatja az Ön számára megfelelőt a mesteri ételekhez, hogy megtapasztalja, milyen is igazán rugalmasan sütni!

 – ENERGIA ÉS IDŐ-MEGTAKARÍTÁS A Ready2Cook funkciónak köszönhetően – amely mindig tökéletes eredményt biztosít – többé nincs szükség előmelegítésre, így időt és akár 20% energiát takaríthat meg. [1]

 – KÖNNYŰ TISZTÍTÁS Végezetül, a tisztítás területén is találkozik a kiemelkedő főzési eredmény az egyszerűséggel: a SmartCleanTM segítségével 35 perc alatt kitisztíthatja a sütőt, agresszív mosószerek használata nélkül. Időt és energiát takarít meg és a környezetet is óvja.

 

6. ÉRZÉK MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ Absolute dizájnban

A sütő tökéletesen illeszkedik a 6. Érzék Absolute dizájn Mikrohullámú sütőhöz is. Szintén jellemzi a 6. Érzék technológia, az új intuitív programozás és a Crisp funkció is.

pr-cikk-foto-2 – KÖNNYŰ HASZNÁLAT A kimagasló teljesítményt az intuitív programozásnak és a könnyű használhatóságnak is köszönhetjük: a központi programozó segítségével egy egyszerű érintéssel válogathat a különböző funkciók között. A Select & Cook „válassz és süss” funkción keresztül, könnyen kiválaszthatja a megfelelőt a fogásaihoz. A sütő megjegyzi az utoljára használt funkciót, így könnyen visszahívható a következő kulináris remekmű elkészítéséhez.

 – HATÉKONY Az új 6. Érzék mikrohullámú sütő segítségével kevesebb idő is elegendő a fokozott ízvilág eléréséhez! Sőt, a 6. Érzék technológia képes szabályozni a készítés idejét és energiáját, az étel fajtájának besorolásával. Így mindig kiemelkedő eredményt lehet elérni, miközben a főzési folyamatok is felgyorsulnak.

 – CRISP TECHNOLÓGIA Az egyedülálló Crisp technológiával az ételei ropogósabbak, szaftosabbak és egészségesebbek lesznek, mint valaha, egyedülállóan ropogós külsővel és ízletes, omlós belsővel.

 

6. ÉRZÉK főzőlap Absolute dizájnban 

Kiemelkedő teljesítmény, letisztult, exkluzív külső: az új 6. Érzék Absolute dizájn főzőlap tökéletes ötvözete a legújabb technológiának és rugalmasságnak.

pr-cikk-foto-3 – FUNKCIÓK MINDEN IGÉNYHEZ A 6. Érzék technológia speciális funkciókkal gondoskodik arról, hogy a különleges összetevők tökéletes szinergiát alkossanak ételeiben: olvasztás, forralás, melegítés, kifejezetten a főzési szükségleteidhez tervezve.

 – RUGALMASSÁG  Flexi Cook-al két különböző úgynevezett főzési zónát is használhat. Ösztönösen megteremti az ideális felületet még a legbonyolultabb ételek elkészítéséhez is. A két terület külön is szabályozható, melyeken egyenletesen oszlik el a hőmérséklet, így mindig tökéletes eredményt érhetünk el ételeinkkel.

 – KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG A vadonatúj iXeliumTM felületkezelés tökéletes védelmet biztosít a főzőlap számára, ennek köszönhetően megtapasztalhatja a hosszan tartó csillogás és könnyű tisztítás élményét.

A Whirlpool Absolute Design termékcsalád tagjai – sütők,  mikrohullámú sütők, főzőlapok – elérhetők gyönyörű szaténezüst, fekete, fehér, és inox színekben is.

Whirlpool Absolute Design álomkonyhák

Ezüstszatén színben

ACM-808_BA_S

acm-808_ba_s

GOA-6425_S

goa-6425_s

AMW-506_SD

amw-506_sd

AMW-730_SD

amw-730_sd

Fehér színben

ACM-847_BA_WH

acm-847_ba_wh

GOA-6425_WH

goa-6425_wh

AMW-732_WH

amw-732_wh

 

Fekete színben

ACM-912_BF

acm-912_bf

GOA-6425_NB

goa-6425_nb

AMW-730_NB

amw-730_nb

További részletekért látogasson el a Whirlpool oldalára!

[1] A maximális megtakarítás, tesztek eredményeként definiálható: különböző ételek készítése előmelegítő funkcióval és anélkül.

A Whirlpool Corporation vállalatról:

A Whirlpool Corporation (NYSE: WHR) a világ első számú háztartási nagygép gyártója,  éves árbevétele mintegy 20 milliárd dollár, 97 000 főt foglalkoztat, és 70 gyártási és technológiai kutatási központtal rendelkezik a világon a 2015-es adatok szerint. A cég Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint és más ismert márkákat forgalmaz csaknem a világ összes országában. Az Európában, Közel-Keleten és Afrikában mintegy 24 000 alkalmazottat foglalkoztató Whirlpool EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika), amely több mint 30 európai országban értékesíti termékeit és nyolc országban rendelkezik gyártólétesítménnyel, a Whirlpool Corporation 100%-os tulajdonában álló leányvállalat.  A Whirlpool Európai Irányítási Központja Comerióban, Olaszországban működik. További információk a WhirlpoolCorp.com honlapon olvashatók vagy kövessen minket a twitteren: @WhirlpoolCorp.

(x)

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!