Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: Bio-Fungi Kft.

Rózsaszín összefogás a daganatos betegek gyógyulásáért

2022. October 3.

A rózsaszín csomagolású termesztett gombatermékek eladásából befolyt összeggel idén is a daganatos betegek gyógyulását és együttesen a Szent János és Szent Margit Kórház mellrák ellenes munkáját segíti a Bio-Fungi Kft.

A magyar piacvezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft. tevékenységében kiemelt szerepet kap az egészségtudatosság, az egészséges életmód, így szívügyüknek tekintik az olyan megbetegedések megelőző kampányainak támogatását, mint az emlőrák. Magyarországon évente közel nyolcezer új emlődaganatot diagnosztizálnak és, mivel a korai stádiumban felismert emlődaganat jó eséllyel gyógyítható, így a hangsúly a megelőzésen és a szűrővizsgálatok fontosságán van. Erre hívja fel a figyelmet minden év októberében a cég GoPink kampánya a rózsaszín csomagolású gombatermékeivel. Az eladásukból befolyt összeggel a Bio-Fungi Kft. már 2012 óta támogatja a mellrák ellenes harcot és a daganatos betegek gyógyulását.

„Az elmúlt négy évben a Szent Margit Kórházat és a Szent János Kórház és Szakrendelőt támogattuk GoPink kampányunkkal, amelynek köszönhetően többek között új kezelőágyakat és az emlősebészetben nélkülözhetetlen eszközöket és készülékeket tudtak beszerezni” – mondta el Mutsy Árpád, a Bio-Fungi Kft. tulajdonosa.

A rózsaszín csomagolású termékek A Tesco, az Auchan, az Aldi üzleteiben szerezhetők be, valamint megrendelhetők a Kifliről. 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!