Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Receptkönyvvel az előkészítésért, most meg is nyerheted a könyvet!

Csigó Zita szakácskönyve azt mutatja meg, hogyan lehet tudatosan, finoman, fantáziadúsan főzni csomagolásra való ételeket, legyen szó komplett ebédről, snackről vagy egy laktató salátáról.
2018. May 25.

Egyik bloggerünk, Zita nemrég megjelent receptgyűjteménye csupa olyan ételt tartalmaz, amelyeket könnyű dobozba tenni, és magunkkal vinni. Az előkészítésnek és a dobozolásnak már rengeteg előnyéről írtunk korábban. Olcsóbb az otthon elkészített étel, egészségesebb is, nagyrészt azért, mert pontosan tudjuk, hogyan készült és milyen alapanyagokkal.

Most megnyerheted a Csomagolj ebédet! receptkönyvet, és ehhez csak az uzsonnásdobozod fényképét kell feltöltened!

Ha nem tudunk napközben otthon étkezni, az még nem jelenti azt, hogy rohanva kell bekapnunk pár falatot. Vásároljunk be pár jópofa uzsonnás dobozt, és szánjunk egy kis időt előző nap vagy egy héten kétszer főzésre, előkészítésre! A kiegyensúlyozott táplálkozás meghálálja magát, így Zita is mindenkit ebédcsomagolásra buzdít finom, egyszerűen elkészíthető és tápláló receptjeivel. Melyek mindegyike dobozlás-biztos!

A színes képekkel illusztrált könyvet bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne magával vinni finom és tápláló ételeket egy hosszú napra: azoknak is, akik fizikai munkát végeznek, és azoknak is, akik kevésbé aktív életmódot folytatnak. Rendkívül változatos ételeket tartalmaz a könyv, így nagyon fontos kiemelni, hogy minden receptnél kis ábra jelöli a glutén-, a laktóz-, a tojás- és a hozzáadott cukor-mentességet, illetve ha vegetáriánus, vagy vegán az étel. Viszont nincs kalóriakorlát: fogyókúrába illeszthető és magasabb kalóriatartalmú fogások egyaránt kerültek bele.

Most megnyerheted a Csomagolj ebédet! receptkönyvet, és ehhez csak az uzsonnásdobozod fényképét kell feltöltened!

Játék!

A Corvina Kiadó gondozásában készült könyvvel már találkozhattatok pár hete a Könyvfesztiválon, viszont a hivatalos bemutató a Könyvhét nyitónapján, június 8-án lesz. Ami pedig a legjobb, hogy nálunk egy nyereményjáték keretein belül egy szerencsés hazaviheti a könyvet. A részleteket a hivatalos Facebook-oldalunkon találjátok.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

5 tipp a konyhai előkészítéshez, amelyekért nagyon hálás leszel!

5 tipp a konyhai előkészítéshez, amelyekért nagyon hálás leszel!

Szakácsoktól szedtük össze az alábbi tippeket, hogy megkönnyítsük az otthoni főzést. Ők már csak tudják!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!