Nagyon gáz ez az étterem! - Innen tudhatják ezt előre a vendégek
2022. August 9.Nemrég a BuzzFeed azt gyűjtötte össze, mi az, ami az étterem kétes minőségéről árulkodik a szakácsok, séfek szerint, most pedig azt mérték fel, miből szokták sejteni a vendégek, hogy baj van…
„Hát, ha sushi-bárba megyek, és van pizzasütőjük is… Nem biztos, hogy profik…”
„Ha ugyanazzal a ronggyal törlik az asztalt, amivel a székeket. Fúj, akkor ott azért vannak gondok.”
„Egyszer tipp, nem kell hozzá nagy ész: ha olyan országban vagy, ahol nincs tenger, inkább kérj édesvízi halat. A tengeri tutira mirelit lesz.”
„Az se jó, ha túl gyors a kiszolgálás. Akkor azért általában lehet sejteni, hogy a legtöbb kaja fagyasztott, nem annyira friss…”
—Anonymous
„Ha erős halszag van az étteremben, akkor biztos, hogy nem túl friss alapanyagokkal dolgoznak. Úgy mondom ezt, hogy én is dolgoztam már halétteremben”
„Tapasztalatból tudom, hogy ha valaki bemegy a konyhába, és nedves cipővel jön ki, ott nagy gáz van. A konyha valószínűleg úszik a mocsokban.”
„Ha csupa olyan képek vannak kint a kajákról, amik nem az étteremben készültek, hanem egyszerű stockfotók…”
„A mocskos etetőszékek elég beszédesek nekem, mint szülőnek.”
—d33z
És te honnan tudod, hogy nem a legjobb ötlet maradni egy étteremben?
Megosztom barátaimmal