Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Nagyon gáz ez az étterem! - Innen tudhatják ezt előre a vendégek

2022. August 9.

Nemrég a BuzzFeed azt gyűjtötte össze, mi az, ami az étterem kétes minőségéről árulkodik a szakácsok, séfek szerint, most pedig azt mérték fel, miből szokták sejteni a vendégek, hogy baj van… 

„Hát, ha sushi-bárba megyek, és van pizzasütőjük is… Nem biztos, hogy profik…”

WanderlustLily

„Ha ugyanazzal a ronggyal törlik az asztalt, amivel a székeket. Fúj, akkor ott azért vannak gondok.” 

Zoey_2016

„Egyszer tipp, nem kell hozzá nagy ész: ha olyan országban vagy, ahol nincs tenger, inkább kérj édesvízi halat. A tengeri tutira mirelit lesz.”

placeholderiguess

„Az se jó, ha túl gyors a kiszolgálás. Akkor azért általában lehet sejteni, hogy a legtöbb kaja fagyasztott, nem annyira friss…”

—Anonymous

„Ha erős halszag van az étteremben, akkor biztos, hogy nem túl friss alapanyagokkal dolgoznak. Úgy mondom ezt, hogy én is dolgoztam már halétteremben”
 

 
„Sose jó jel, ha nem kérdezik meg, mennyire legyen átsütve a hús, amit kérsz.”

keeganp2

„Tapasztalatból tudom, hogy ha valaki bemegy a konyhába, és nedves cipővel jön ki, ott nagy gáz van. A konyha valószínűleg úszik a mocsokban.” 

bunnyday

„Ha csupa olyan képek vannak kint a kajákról, amik nem az étteremben készültek, hanem egyszerű stockfotók…”

u/PanicAtTheMetro

„A mocskos etetőszékek elég beszédesek nekem, mint szülőnek.”

d33z

És te honnan tudod, hogy nem a legjobb ötlet maradni egy étteremben? 
 

 
 
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!