Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Egy újabb furcsaság: a TikTok közössége a palacsinta spagettiért rajong

2022. October 20.

Briana Archuleta a férje kreálmányát osztotta meg a TikTokon, ami aztán pár nap múlva már 1 millió feletti like-nál és 10 ezer kommentnél járt. A recept maga a TikTokra jellemző módon nincs túlgondolva. A lelkes házi séf az amerikai jellegű palacsinta tésztáját hosszú, vékony csíkokra szeletelte, majd bevajazott serpenyőben megsütötte. Mivel a csíkok nagyon vékonyak, pillanatok alatt át is sültek, utána juharszirup vagy porcukor került a tetejükre. Mutatjuk a videót is, hogy teljesen egyértelmű legyen, miről is van szó:

@brianaarchuleta Or as he likes to call squiggle cakes #breakfast #foodie #viralfoodtrend #tryit #pancakes #breakfasttime #husbandcreations #morning #delicious #invention #thefuture ♬ Sensual Seduction – Snoop Dogg

Tipp: Nézz körül, íme a legfinomabb palacsintáink

 

A sok-sok komment és a nagy siker hatására egy következő videóban az ötletgazda férj is megszólalt. Nemcsak elmagyarázta még egyszer, hogy miként kell elkészíteni a különleges palacsintáját, hanem azt is megosztotta a nézőkkel, hogy honnan jött az ötlet. Egyik reggel, mielőtt iskolába vitte volna a gyerekeket, gyorsan szeretett volna még pár palacsintát sütni. Ahogy helyet csinált magának a konyhapulton, a kezébe keveredett egy doboz spagetti tészta, innen jött a zseniális ötlet, hogy a spagettit és a palacsintát valahogyan ötvözni kellene. Így született meg a sikerreceptje. 

 

Forrás: mashed

 

Olvastad már?

A legelső, a legnagyobb és a legdrágább – a palacsinta világnapján csokorba szedtük a legeket

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!