Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Alapítványnak is segíthetsz az online vásárlásoddal

Automatikus visszatérítés vagy jótékony célú felajánlás? Te döntesz!
2021. február 22.

Az élelmiszer kiskereskedelemben elsőként lépte meg a kifli.hu, hogy a vásárlók által visszautasított termékeket automatikusan visszatéríti ügyfeleinek, hacsak azok úgy nem döntenek, hogy jótékony célra használják fel az adott összeget.

Nem szükséges e-mailezésbe, chatelésbe bonyolódni, vagy az ügyfélszolgálattal telefonon beszélni: pár kattintással el lehet intézni a visszatérítést akár a honlapon, akár az applikáción keresztül. A vásárló rendelése után 72 órán belül online tudja intézni a problémát, és egyből levásárolható kredit jóváírást kap – pillanatok alatt.

„A Kiflinél, ha hibázunk, vállaljuk. Legfontosabb számunkra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Mi sem természetesebb, hogy ilyen esetben bizalommal kezeljük a helyzetet, és kérdés nélkül kompenzáljunk” – mondja Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

 

Alapítványnak segít a Kifli

A vásárlók választhatnak is, hogy nem kérik a kredit jóváírást, hanem inkább felajánlják azt jótékony célra a TündérPakk Alapítványnak, amelyet két anyuka működtet szabadidejében, és adományokkal segítenek a krízishelyzetbe került, rászoruló gyermekeknek és családoknak. „Mottónk: Tündérek márpedig léteznek, a Kifli.hu és vásárlóik is közéjük tartoznak! Köszönjük, hogy az online kompenzáción keresztül támogattok minket, hogy még több családnak tudjunk segíteni!” – mondja Szomolányi Tímea, a TündérPakk Alapítvány alapítója. 

A Kiflin az online kompenzáción keresztül benyújtott kreditek azonnal jóváíródnak a Tündérpakk Kiflis fiókjában. 1 hónap alatt már 125 000 Ft gyűlt össze, melyből még több családnak tudnak támogatást nyújtani.

A hatalmas minőségi választék mellett az akár 3 órás kiszállítás is olyan különlegesség, ami egyedivé teszi a Kiflit a nagy áruházláncok online kiszállítási szolgáltatásaival szemben.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

5 tuti tipp bevásárláshoz

5 tuti tipp bevásárláshoz

Meal planning? Gyerekjáték!

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!