Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Különleges, ehető virágcsokor, amelyet gyerekjáték elkészíteni

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsomok
2017. April 8.

Hozzávalók

  • 450 g túró
  • 1 db kis pohár joghurt
  • 1 csokor medvehagyma
  • só, bors
  • 15 db nagyobb koktélparadicsom
  • Díszítésnek: újhagyma (sötétzöld része)- szár

Elkészítés

1. A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.

2. A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3. A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.

4. Oda töltjük vissza a medvehagymás-túrókrémet.

hangulatkep

5. Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a ”tulipán” virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág ”szára” legyen.

 hangulat2

 

 

A recept forrása: femcafe.hu 

Megosztom barátaimmal
Marton Adrienn

Marton Adrienn receptje

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!