Gránátalmás-olívás relish
Hozzávalók
- 1 csésze zöld olíva, kimagozva
- ½ csésze pirított pisztácia
- 1 csésze gránátalma mag
- 2 evőkanál apróra vágott hagyma
- 2 teáskanál apróra vágott menta
- 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 2 teáskanál gránátalmalé
- egy löttyintésnyi friss citromlé
- só
- frissen őrölt bors
Elkészítés
1. Vágjuk az olívát és a pisztáciát akkorára, mint a gránátalma magok, vagy egy kicsit kisebbre.
2. Keverjük össze az összes hozzávalót egy tálban, és sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá citromlevet ízlés szerint.
3. A gránátalma ízétől függ, hogy mennyi sóra és citromlére lesz szükségünk.
4. Tegyük a hűtőbe legalább 30 percre, de akár egy egész napra. Fogyasszuk kenyérrel vagy pitával.
5. Kecskesajttal megkent pirítóson fogyasztva is isteni.
Forrás:thekitchn.com
Megosztom barátaimmal