Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Így még biztosan nem ettél tésztát!

Pasta chips
2017. March 8.

 

 

Hozzávalók

  • 450g masnitészta
  • növényi olaj a sütéshez
  • 1 tk. olasz fűszerkeverék
  • 1 ek. fokhagymapor
  • ½ csésze apróra reszelt parmezán
  • só, bors ízlés szerint
  • marinara szósz tálaláshoz

Elkészítés

1. Egy nagy lábasban 8 perc alatt főzzük meg a tésztát, majd hagyjuk megszáradni.

2. Egy serpenyőbe öntsünk olajat, közepes lángon melegítsük fel.

3. Csészénként süssük meg az olajban a tésztát (2 perc oldalanként), majd szedjük őket papírtörlővel bélelt tálba, fűszerezzük azonnal.

 

forrás: delish.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!