Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Gránátalmás pezsgőkoktél

2016. december 17.

Hozzávalók

  • 1/4 csésze gránátalma lé
  • 30ml vérnarancsos ízesítésű vodka
  • 15ml Cointreau likőr
  • ¾ csésze hideg pezsgő vagy habzóbor
  • 1 evőkanál gránátalma mag
  • 1 szelet vérnarancs
  • 1 ág friss rozmaring a díszítéshez

Elkészítés

1. Öntsük a gránátalma levet, a Cointreau-t és a vodkát egy boros pohárba. Öntsük rá a hideg pezsgőt.

2. Adjuk hozzá a gránátalma magokat, a narancskarikát és a rozmaringágat. Azonnal fogyasszuk!

 

Forrás: delightfulemade.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Körtés gránátalmás saláta

Körtés gránátalmás saláta

Téli vitaminsaláta gránátalmával, karamellizált körtével, kakukkfűvel.
Gránátalmás prosecco puncs

Gránátalmás prosecco puncs

Koccintsunk a tészta világnapja alkalmából!

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.