Forró csokoládé fekete cseresznyés bourbonnal
Ünnepi vendégváró tipp
2016. November 24.
Hozzávalók
2 személyre- 1 ½ csésze tej
- tejszínhab
- csokoládé forgács
- 60ml Red Stag fekete cseresznyés Bourbon Jim Beam whisky
- 5 evőkanál Ghirardelli dupla csokoládés forró csoki mix (vagy bármilyen más márkájú)
Elkészítés
1. Egy kis lábosban, közepes lángon melegítsük össze a tejet és a csoki mixet, amíg el nem kezd gőzölögni. Ne forraljuk fel.
2. Gyakran keverjük meg.
3. Öntsünk 30ml fekete cseresznyés bourbont mindkét pohárba.
4. Osszuk el a forró csokit a két pohár között.
5. A tetejére tegyünk tejszínhabot, és szórjuk meg csoki forgáccsal.
Forrás: www.sugarandsoul.co
Megosztom barátaimmal