Ezt még biztos nem paníroztad
A delish.com-on találtuk ezt a receptet és rácsodálkoztunk
2017. June 13. Zsemlebundás savanyú uborka
Hozzávalók
- 1 csésze felkarikázott savanyú uborka
- 1 csésze zsemlemorzsa
- 2 ek. olvasztott vaj
- 4 ek. apróra vágott kapor
- ½ tk. fokhagyma por
- ¼ tk. cayenne bors
- kóser só
- őrölt fekete bors
- ½ csésze liszt
- 2 tojás (felverve)
- ranch dressing mártogatósnak
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 225 °C-ra, béleljünk ki egy nagy tepsit sütőpapírral. Egy papírtörlővel itassuk le a nedvességet a savanyú uborka karikákról.
Egy közepes tálban keverjük össze a zsemlemorzsát, a vajat, a kaprot, a fokhagyma port és a cayenne borsot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ezután jön a panírozás: forgassuk át az uborkakarikát a lisztben, majd a tojásban, majd a zsemlemorzsás keverékben. Végül fektessük őket a kibélelt tepsibe, toljuk a sütőbe, süssük 15 percig.
Tálaljuk ranch dressing (vagy kedvenc mártogatósunk) mellé.
forrás: delish.com
Megosztom barátaimmal