Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Csokis-mandulás chiapuding

2016. október 12.

Hozzávalók

4 személyre
  • 1 ½ csésze mandulatej
  • 1/3 csésze chiamag
  • 3 evőkanál krémes mogyóróvaj
  • 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 3 evőkanál juharszirup
  • ¼ teáskanál só
  • 1/3 pirított kókuszpehely

Elkészítés

1. A kókuszpehely kivételével az összes hozzávalót turmixoljuk össze.

2. Osszuk el a keveréket 4 kehely között, fóliával fedjük le, és tegyük a hűtőbe legalább 4 órára, de akár egy egész éjszakára.

3. Tálaláskor szórjuk meg kókuszpehellyel.

 

 Forrás: thekitchn.com

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tejkaramellás kalácspuding

Tejkaramellás kalácspuding

Ha maradt egy kis szikkadt kalács a reggelikből, ezzel a pudinggal új életre kelthetjük.
Török rizspuding

Török rizspuding

Török rizspuding, amihez leginkább a birsalmakompót illik, de anélkül is hibátlan desszert.
Kókuszos-csokis avokádópuding

Kókuszos-csokis avokádópuding

5 perc alatt elkészíthető, paleo és vegán desszert!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.