Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Csokis-mandulás chiapuding

2016. October 12.

Hozzávalók

4 személyre
  • 1 ½ csésze mandulatej
  • 1/3 csésze chiamag
  • 3 evőkanál krémes mogyóróvaj
  • 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 3 evőkanál juharszirup
  • ¼ teáskanál só
  • 1/3 pirított kókuszpehely

Elkészítés

1. A kókuszpehely kivételével az összes hozzávalót turmixoljuk össze.

2. Osszuk el a keveréket 4 kehely között, fóliával fedjük le, és tegyük a hűtőbe legalább 4 órára, de akár egy egész éjszakára.

3. Tálaláskor szórjuk meg kókuszpehellyel.

 

 Forrás: thekitchn.com

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!